U wilt een assistentiewoning kopen?

U wilt een assistentiewoning kopen?

U wilt nu zelf verhuizen? U wilt later misschien verhuizen? Of u bent op zoek naar een vastgoedbelegging met een duurzaam rendement?

Dan vindt u hier een nieuwe woning die perfect aansluit bij uw leven vandaag: met veel comfort, aandacht voor veiligheid, uitgebreide extra diensten en een aangename sociale omgeving. Ook investeerders worden in de watten gelegd. Niet alleen geniet u van een duurzaam rendement, maar alle administratieve taken zoals verhuur, beheer en bewonersvergaderingen worden voor u geregeld.

U wilt een vastgoedbelegging met duurzaam rendement?

Perfect. U vindt hier een veilige investering met een mooi rendement. Spaarboekjes en aandelen zijn vandaag echt geen slimme keuze. Een comfortabele assistentieflat in een vergrijzende samenleving waar de vraag naar een vernieuwend woonconcept toeneemt, is dat natuurlijk wél.

Meer informatie over een duurzame belegging?

U wilt nu zelf verhuizen?

Prima. Dan vindt u hier een nieuwe woning die perfect aansluit bij uw leven vandaag: met veel comfort, aandacht voor veiligheid, uitgebreide extra diensten en een aangename sociale omgeving. Klaar om te genieten van een zorgeloze toekomst.

Meer informatie over nu zelf verhuizen?

U wilt later misschien verhuizen?

Slim. Een assistentieflat is prettig voor nu, en slim voor later. Want als u de woning nu al koopt, geniet u met de tussentijdse verhuur van een goed rendement – véél meer dan om het even welk spaarboekje. En als u straks toch wilt verhuizen naar een comfortabele assistentiewoning, hebt u er al een.

Meer informatie over later zelf verhuizen?

U wilt een assistentiewoning huren?

Dat kan ook! Neem een kijkje in onze comfortabele flats die perfect aansluiten bij uw prioriteiten: zo lang mogelijk zelfstandig en volledig ontzorgd wonen en voluit leven in alle veiligheid en comfort. En dit alles in een aangename sociale omgeving.

Meer informatie over een assistentiewoning huren?

U wenst meer informatie over de woonprojecten van Cornerstones?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen graag contact met u op.

Gegevens:Project
Ik informeer *
Uw eventuele vraag
Hoe leerde u het project kennen


Ik wens dat iemand contact met me opneemt
Ik wil me inschrijven op de Cornerstones nieuwsbrief
Ik wil me inschrijven op een event

Event
Aantal personen
Ik kom om

Gelieve dit veld leeg te laten.