Waarom investeren in een assistentiewoning
van Cornerstones?

 1. Laag investeringsrisico
 2. Solvabel en groeiend huurpubliek
  • Tegen 2050 800.000 extra 65-plussers
  • Tegen 2050 300.000 extra 85-plussers
 3. Fiscale voordelen door erkenning assistentiewoning
  • verlaagd btw-tarief van 12%
  • vrijstelling van onroerende voorheffing
 4. Duurzaam rendement
 5. Verhuur en administratief beheer door Cornerstones

Laag investeringsrisico

De dag van vandaag is vastgoed de verstandigste investering. De lage rente, het aantrekkelijk rendement en uw tastbare bescherming tegen inflatie maken van vastgoed een veilige en waardevaste investering. De verhuurzekerheid door de stijgende vraag naar assistentiewoningen en de kans op meerwaarderealisatie maakt van beleggen in assistentiewoningen de betere en verstandige investering.

Solvabel en groeiend huurpubliek

Onze maatschappij verandert. De demografische prognoses zijn indrukwekkend. Tegen 2050 zijn er 800.000 extra 65-plussers en 300.000 extra 85-plussers. 28% van de bevolking is ouder dan 65, tegenover 18% vandaag. Daarvoor zijn 300.000 extra woongelegenheden nodig, met een specifieke infrastructuur. Bovendien zijn senioren zeer solvabele en zorgzame huurders. Voor uw vastgoed wordt zorg gedragen.

Fiscale voordelen

Cornerstones beantwoordt aan de noden van onze samenleving door erkende assistentiewoningen te bouwen, conform de strenge wettelijke normen. Hét kwaliteitslabel voor de bewoner van gewaarborgde zorg- en dienstverlening en een transparante en verantwoorde dagprijszetting. Dankzij de zeer interessante voorwaarden zijn erkende assistentiewoningen dé investering voor de belegger.
Het verlaagd btw-tarief van 21% naar 12% levert u snel enkele tienduizenden euro’s op. En met de jaarlijkse vrijstelling van onroerende voorheffing stijgt uw rendement aanzienlijk.

Duurzaam rendement (direct en indirect)

Investeren in een Cornerstones assistentiewoning levert u een minimaal rendement van 3,5% op zonder rekening te houden met de verschillende optimalisatiemogelijkheden. Zo kan u gebruik maken van de lagere rente om uw rendement aanzienlijk te laten stijgen tot 5%. Reken hierbij nog de meerwaarde gerealiseerd op deze nieuwbouwflats en uw rendement flirt rond de 8%.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Zorgeloze investering

Investeren in een assistentieflat maakt van u geen vastgoedspecialist. Integendeel: met de complexe administratie en regelgeving rond vastgoed wilt u zich liever niet bezighouden. Zolang uw pand en uw investering maar veilig zijn.
U koopt méér dan zomaar wat stenen en een dak. U koopt een moderne en slim uitgeruste flat en Cornerstones regelt alle administratieve details rond uw investering: verhuur, bewonersvergaderingen, syndicusdiensten, … Zo wordt investeren in vastgoed net zo eenvoudig als geld opzij zetten op een spaarboekje. Met dat verschil dat deze investering wél een duurzaam rendement oplevert.

5 redenen om voor Cornerstones te kiezen

 • Een zorgeloze belegging met optimale prijs/kwaliteitsverhouding
 • Functionele en efficiënte inrichting
 • Een vooruitziend woonconcept door moderne technologie
 • Comfort en zorgdiensten om in stijl te genieten
 • Toplocaties, zowel voor huurder als verhuurder

U wenst meer informatie over de woonprojecten van Cornerstones?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen graag contact met u op.

Gegevens:Project
Ik informeer *
Uw eventuele vraag
Hoe leerde u het project kennen


Ik wens dat iemand contact met me opneemt
Ik wil me inschrijven op de Cornerstones nieuwsbrief
Ik wil me inschrijven op een event

Event
Aantal personen
Ik kom om

Gelieve dit veld leeg te laten.

Contacteer Cornerstones

Cornerstones is de bedenker van slimme en vernieuwende woonvormen voor mensen met een toekomstplan. U kan ons zelf contacteren of uw gegevens achterlaten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op zodat we samen de best mogelijke oplossing op uw maat kunnen bedenken.

Cornerstones
Prins Boudewijnlaan 30, bus 9
2550 Kontich
Info@cornerstones.be
03 33 44 762