Edegem – Elysia Park

Contacteer ons voor meer info

Cornerstones en Alides in joint-venture voor Project Elysia Park.

Cornerstones en Alides zijn in joint-venture overgegaan tot de aankoop van de terreinen gelegen aan de Prins Boudewijnlaan in Edegem, tegenover Carrefour en rechtstreeks aansluitend op het unieke domein Park ter Linden.

Deze toplocatie combineert excellente bereikbaarheid met residentieel wonen in een schitterend parkgebied, omringd door alle faciliteiten.

Het gerenommeerde architectenbureau Polo Architects en de landschapsarchitecten van Avantgarden realiseerden voor dit domein een hoogkwalitatief ontwerp, verdeeld in vier clusters, die gefaseerd op de markt zullen komen.

Centraal in het ontwerp staat de beleving van de rijkelijke parktuin, direct aansluitend op het 80 ha grote domein Park ter Linden en vlakbij het fort van Edegem. Elk gebouw beschikt over prachtige zichten op de tuinen, de vijvers of het park.

Dit geïntegreerde woonproject voorziet in totaliteit een 385 entiteiten, verspreid over verschillende woonvormen en functies waarbij gestreefd wordt naar een intergenerationele mix. Van jonge starters op zoek naar een modern appartement over mensen die een ruim en comfortabel villa-appartement wensen tot senioren die een assistentiewoning met diensten nodig hebben kunnen op deze toplocatie een hoogkwalitatieve woning vinden.

Na de zomer 2017 zal de commercialisatie van de eerste fase starten, de bouwwerken zelf zullen vanaf begin 2018 aanvangen.

Voor meer info, mail info@elysiapark.be
Klik hier voor www.Elysiapark.be

Cornerstones is een jonge en dynamische ontwikkelaar die voornamelijk actief is in de residentiële markt maar die eveneens ruime ervaring en expertise heeft opgebouwd in de sector van de assistentiewoningen.

Alides is een vastgoedinvesteerder en ontwikkelaar die onderdeel uit maakt van de familiale group Maes. Alides is vooral actief in de residentiële markt als in de kantoren en semi-industriële markt. Daarnaast heeft zij ook activiteiten in de zorg- en hotelsector.

U wenst meer informatie over Elysia Park – Edegem?

Gegevens:Project
Ik informeer *
Uw eventuele vraag
Hoe leerde u het project kennen


Ik wens dat iemand contact met me opneemt
Ik wil me inschrijven op de Cornerstones nieuwsbrief
Ik wil me inschrijven op een event

Event
Aantal personen
Ik kom om

Gelieve dit veld leeg te laten.