Residentie Felix Brouwershof

Residentie Felix Brouwershof is een prestigieus woonproject gelegen in het hartje van het Antwerpse Onze-Lieve-Vrouw-Waver, een deelgemeente van Sint-Katelijne-Waver. Het complex ligt op de hoek van Dijk 38 met de Felix Brouwerslei, op wandelafstand van het kerkplein.

Naam: Felix Brouwershof
Type: Nieuwbouw
Adres: Dijk 38
Bouwjaar: 2015
Aantal typeflats: 69
Oppervlakte: van 55 m2 tot 92 m2
Terras: van 4 m2 tot 80 m2
Prijs vanaf: 249.000 EURO, excl kosten

De residentie omvat 69 assistentiewoningen waarvan 67 met terras en/of tuin verspreid over 2 gebouwen die een gezellig binnenplein omsluiten. De doordachte architectuur laat u optimaal genieten van uw privacy. Gezellige gemeenschapsruimten en een binnenplein met zitbankjes, waterpartijen en een petanquebaan garanderen een actief sociaal leven.

“Hét zorgproject in het hart van Onze-Lieve-Vrouw-Waver, waarin uitmuntende architectuur, maximaal comfort, zelfstandig wonen en professionele zorg centraal staat, en dit alles op een toplocatie!”

Assistentiewoning kopen
in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

U wilt nu zelf verhuizen? U wilt later misschien verhuizen? Of u bent op zoek naar een vastgoedbelegging met een duurzaam rendement?
Dan vindt u hier een nieuwe woning die perfect aansluit bij uw leven vandaag: met veel comfort, aandacht voor veiligheid, uitgebreide extra diensten en een aangename sociale omgeving. Ook investeerders worden in de watten gelegd. Niet alleen geniet u van een duurzaam rendement, maar alle administratieve taken zoals verhuur, beheer en bewonersvergaderingen worden voor u geregeld.

Bekijk de mogelijkheden

Assistentiewoning huren
in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Uitstekend. Neem een kijkje in onze comfortabele flats die perfect aansluiten bij uw prioriteiten: zo lang mogelijk zelfstandig wonen en voluit leven in alle veiligheid en comfort. En dit alles in een aangename sociale omgeving.

Bekijk de mogelijkheden

Wilt u een assistentiewoning huren
in Felix Brouwershof?

Contacteer Zorgbedrijf Antwerpen voor meer info of vraag naar gratis kennismakingsbrochure over Felix Brouwershof:

Bel ons op 03 431 31 31
Kijk op www.felixbrouwershof.be

 

Wenst u meer informatie
over Felix Brouwershof? 

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen graag contact met u op.

Gegevens:Project
Ik informeer *
Uw eventuele vraag
Hoe leerde u het project kennen


Ik wens dat iemand contact met me opneemt
Ik wil me inschrijven op de Cornerstones nieuwsbrief
Ik wil me inschrijven op een event

Event
Aantal personen
Ik kom om

Gelieve dit veld leeg te laten.

Een service flat huren, dat is slim gezien

Wilt u meer weten of eens komen kijken? Contacteer Zorgbedrijf Antwerpen voor meer info of vraag naar gratis kennismakingsbrochure over Felix Brouwershof: Bel ons op 03 431 31 31 of Kijk op www.felixbrouwershof.be

Surf naar www.felixbrouwershof.be

Inschrijven nieuwsbrief

Wordt u graag als eerste op de hoogte gebracht over onze nieuwe projecten, infosessies, opendeurdagen... of interessante weetjes?

Schrijf nu in op de Cornerstones nieuwsbrief

Contacteer Cornerstones

Cornerstones is de bedenker van slimme en vernieuwende woonvormen voor mensen met een toekomstplan. U kan ons zelf contacteren of uw gegevens achterlaten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op zodat we samen de best mogelijke oplossing op uw maat kunnen bedenken.

Cornerstones
Prins Boudewijnlaan 30, bus 9
2550 Kontich
Info@cornerstones.be
03 33 44 762