Residentie Meerschevenne

Residentie Meerschevenne is een indrukwekkend woonproject in het Oost-Vlaamse Berlare, een gemeente gelegen aan een brede bocht in de Zeeschelde. Het project wordt gerealiseerd in de Turfputstraat, tegenover rusthuis Kruyenberg.

Naam: Meerschevenne
Type: Nieuwbouw
Adres: Turfputstraat 127-129
Bouwjaar: 2016
Bouwheer: Juri NV
Aantal typeflats: 53
Oppervlakte: van 64 m2 tot 92 m2
Terras: van 5,5 m2 tot 47 m2
Prijs vanaf: 235.000 EURO, excl kosten

In de achtertuin van het Kasteel van Berlare, te midden van het groen, zal weldra Residentie Meerschevenne ontstaan.

53 ruime en erkende assistentiewoningen, elk voorzien van een prachtig terras. Hier woont u zelfstandig, zorgeloos, comfortabel en veilig, in alle privacy. Voor wie dat wenst, is er alle mogelijke service. Kies uit verschillende lichte, ruime appartementen, uitgevoerd met een stijlvolle keuken en moderne badkamer

“Zorgeloos wonen. Nu en in de toekomst. Dat kan in woonproject Meerschevenne. In de vorstelijke omgeving van Berlare kan u lang zelfstandig wonen in alle comfort!”

Residentie Meerschevenne dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van Berlare. De residentie grenst aan een oude, groene kasteeldreef. Deze dreef leidt naar het Kasteel van Berlare dat begin 18de eeuw opgericht werd door de heer van Berlare, Aloysius vanden Meersche. Een ander kenmerkend feit van Berlare is de aanwezigheid van veen in de oude Scheldearmen.

Assistentiewoning kopen in Berlare

U wilt nu zelf verhuizen? U wilt later misschien verhuizen? Of u bent op zoek naar een vastgoedbelegging met een duurzaam rendement?
Dan vindt u hier een nieuwe woning die perfect aansluit bij uw leven vandaag: met veel comfort, aandacht voor veiligheid, uitgebreide extra diensten en een aangename sociale omgeving. Ook investeerders worden in de watten gelegd. Niet alleen geniet u van een duurzaam rendement, maar alle administratieve taken zoals verhuur, beheer en bewonersvergaderingen worden voor u geregeld.

Bekijk de mogelijkheden

Assistentiewoning huren in Berlare

Uitstekend. Neem een kijkje in onze comfortabele flats die perfect aansluiten bij uw prioriteiten: zo lang mogelijk zelfstandig wonen en voluit leven in alle veiligheid en comfort. En dit alles in een aangename sociale omgeving.

Bekijk de mogelijkheden

U wenst meer informatie over Meerschevenne?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen graag contact met u op.

Gegevens:Project
Ik informeer *
Uw eventuele vraag
Hoe leerde u het project kennen


Ik wens dat iemand contact met me opneemt
Ik wil me inschrijven op de Cornerstones nieuwsbrief
Ik wil me inschrijven op een event

Event
Aantal personen
Ik kom om

Gelieve dit veld leeg te laten.

Inschrijven bezoek modelappartement Felix Brouwershof

Amper 17 maanden na de eerste steenlegging kan u nu zelf ervaren waar "Wonen in Felix Brouwershof" voor staat. Nieuwsgierig, schrijf u nu in voor een geleid bezoek.

Schrijf u nu in voor een geleid bezoek

Inschrijven nieuwsbrief

Wordt u graag als eerste op de hoogte gebracht over onze nieuwe projecten, infosessies, opendeurdagen... of interessante weetjes?

Schrijf nu in op de Cornerstones nieuwsbrief

Contacteer Cornerstones

Cornerstones is de bedenker van slimme en vernieuwende woonvormen voor mensen met een toekomstplan. U kan ons zelf contacteren of uw gegevens achterlaten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op zodat we samen de best mogelijke oplossing op uw maat kunnen bedenken.

Cornerstones
Prins Boudewijnlaan 30, bus 9
2550 Kontich
Info@cornerstones.be
03 33 44 762