Faciliteiten

Het woon- en leefproject Meerschevenne heeft alles onder één dak. Een gezellig Grand Café met uitzicht over de wijde groene omgeving met petanquebaan, een ontspanningsruimte, een fitnessruimte, een wellnesscenter, een kapsalon en de nodige zorgfaciliteiten. Welke service u ook nodig hebt, u vindt het in residentie Meerschevenne.

Ontspanningsruimte

Maak gebruik van de gezellige en slim ingerichte ontspanningsruimte voor dagelijkse ontmoetingen en wekelijkse activiteiten als workshops, concerten, lezingen, spellenmiddagen en filmvoorstellingen. Bovendien kan u in de gezellige loungehoek elke dag uw krant lezen met een vers kopje koffie.

Nog meer activiteiten:
– Bridgeclub
– Gymclub
– Schilderclub
– Hobbyclub

Groen park met petanquebaan

Ontmoet de andere bewoners in het groene park! Haal een frisse neus, rust even uit op een gezellig bankje of doe mee aan een wedstrijdje petanque met zicht op kasteeldreef.

Berlare assistentiewoning petanquebaan

Grand Café

Hebt u geen zin om zelf te koken? Dan moet dat ook niet. We bereiden elke dag een heerlijke maaltijd in het Grand Café. Ontbijten hoeft u trouwens niet in het Grand Café te doen. We brengen uw maaltijd graag naar uw appartement – ook als u ’s avonds voor onze broodmaaltijd kiest. Zo geniet u van de rust en comfort van eten in uw eigen flat – maar dan zonder die vervelende afwas.

Fitness

Door in beweging te blijven zorgt u ervoor dat u zich goed voelt. In de fitnessruimte houdt u onder professionele begeleiding uw conditie op peil. Hier kan u ook terecht voor uw dagelijkse sessie op de fiets of loopband.
Vlijt u neer op de relaxatiebanken terwijl u volledig ontspant en geniet van de helende werking van de infraroodstralers.

Kapsalon

Voor de kapper hoeft u alleen maar uw deur uit te gaan. U bent in professionele handen bij de kappers van Meerschevenne. Maar ook voor sommige schoonheidszorgen zoals een manicure, pedicure of massage kan u hier terecht.

Berging

Voor elke bewoner is er een privé-berging en huisvuilberging voorzien.

Parking

Uw auto parkeert u op één van de talrijke ondergrondse of bovengrondse autostaanplaatsen. Ook voor fietsers zijn fietsenstallingen voorzien. Zowel voor de wagen als de fiets worden er elektrische laadpunten voorzien.

 

U wenst meer informatie over Meerschevenne?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen graag contact met u op.

Gegevens:Project
Ik informeer *
Uw eventuele vraag
Hoe leerde u het project kennen


Ik wens dat iemand contact met me opneemt
Ik wil me inschrijven op de Cornerstones nieuwsbrief
Ik wil me inschrijven op een event

Event
Aantal personen
Ik kom om

Gelieve dit veld leeg te laten.

Inschrijven bezoek modelappartement Felix Brouwershof

Amper 17 maanden na de eerste steenlegging kan u nu zelf ervaren waar "Wonen in Felix Brouwershof" voor staat. Nieuwsgierig, schrijf u nu in voor een geleid bezoek.

Schrijf u nu in voor een geleid bezoek

Inschrijven nieuwsbrief

Wordt u graag als eerste op de hoogte gebracht over onze nieuwe projecten, infosessies, opendeurdagen... of interessante weetjes?

Schrijf nu in op de Cornerstones nieuwsbrief

Contacteer Cornerstones

Cornerstones is de bedenker van slimme en vernieuwende woonvormen voor mensen met een toekomstplan. U kan ons zelf contacteren of uw gegevens achterlaten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op zodat we samen de best mogelijke oplossing op uw maat kunnen bedenken.

Cornerstones
Prins Boudewijnlaan 30, bus 9
2550 Kontich
Info@cornerstones.be
03 33 44 762